Hvordan Lage En Lønnsom Næringseiendomsinvestering

Utsiktene til å kjøpe et førsteklasses stykke næringseiendom er ekstremt spennende for investorer. Med mindre du er veldig komfortabel og kjent med kjøp, salg og vedlikehold av næringseiendommer, kan du synes prosessen er noe forvirrende. Heldigvis er informasjonen som finnes i denne artikkelen sikker på å rydde opp i noen av de mest grunnleggende spørsmålene dine.

Hvis man kjøper uutviklet land, kan de en gang tjene en stor sum penger når en annen kjøper ønsker å kjøpe den for å utvikle den til fast eiendom. Hvis personen som opprinnelig kjøpte landet har midler til det, kan de også utvikle eiendommen selv for å gjøre mer enn å selge landet uutviklet ville.

Det er viktig å finne en bank som er villig til å jobbe med deg når du kjøper næringseiendom. Næringseiendom ses og verdsettes av finansinstitusjoner på en annen måte enn boligeiendom. Forvent å komme med en høyere nedbetaling også, omtrent 30 prosent og noen ganger enda mer.

Å finne den beste næringseiendommen for virksomheten din bør innebære å vurdere plassbehovene dine. Du bør alltid se etter en eiendom som kan romme mengden plass virksomheten din bruker i gjennomsnitt eller krever passende funksjon og drift. Dette kan sikre at flyttingen din er vellykket og lønnsom.

Når du er i markedet for å kjøpe noen eiendommer, må du sørge for at du kommer i kontakt med en kommersiell eiendomsmegler. Siden de vil gjøre det meste av arbeidet, og de har en dypere kunnskap om markedet, vil de ende opp med å spare deg for mye penger og tid.

Begynn å lete etter finansiering før du bekymrer deg for å finne eiendom å investere i. Du vil ikke kunne vite hva du skal se etter hvis du ikke vet hvor mye penger du kan låne. Finn en finansinstitusjon eller en privat utlåner som er interessert i prosjektet ditt og opprett et budsjett med dem.

Hvis du er ny i eiendomsspillet, kan det være fristende å prøve å kjøpe mange forskjellige typer eiendommer. selv om de kan høres ut som en god idé, er det vanligvis ikke det beste å gjøre fordi du ville gjort det bedre å mestre en type eiendom i stedet for å ha flere typer som bare er gjennomsnittlige.

Gjør deg kjent med det grunnleggende om verdivurdering av næringseiendom. De tingene som kan opp boligverdi: kjøkken, antall bad, landskapsarbeid og så videre – betyr lite eller ingenting for kommersielle investorer. En av de viktigste determinantene av verdi for en næringseiendom er kvadratmeteren, og hva kvadratmeterne gir i leieinntekter.

For å være en suksess i kommersiell eiendom må du kunne oppdage gode tilbud når du ser dem og huske på at det beste tilbudet du kan oppdage er en som du fritt kan gå bort fra. Det hjelper å raskt kunne gjenkjenne hvor mye reparasjoner et sted trenger, og å vite hvordan du raskt kan vurdere et sted å skille mellom at det oppfyller dine økonomiske mål.

Nå som har bevæpnet deg med en rekke nyttige og praktiske tips om næringseiendom, vil du være bedre forberedt på å være en effektiv kjøper, selger eller begge deler. Husk dette rådet når du vurderer ditt neste trekk i spillet med næringseiendommer og eiendom.